Η Απίστευτη Ιστορία Σκευωρίας που Έφερε τον Παππού στη Φυλακή στη Θεσσαλονίκη

Η Απίστευτη Ιστορία Σκευωρίας που Έφερε τον Παππού στη Φυλακή στη Θεσσαλονίκη

Μια εξαιρετικά θλιβερή και περίπλοκη υπόθεση εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστή έναν 72χρονο, ο οποίος εν συνεχεία οδηγήθηκε στη φυλακή, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση των τριών εγγονιών του. Η καταγγελία προήλθε από την νύφη του, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε αργότερα, οι κατηγορίες δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Οι πρώτες αναφορές εναντίον του ξεκίνησαν το 2019 και αφορούσαν την παρενόχληση δύο από τα εγγόνια του. Αμέσως μετά τις καταγγελίες, ο 72χρονος προφυλακίστηκε. Με την πάροδο του χρόνου, αθωώθηκε και προέκυψε τρίτη καταγγελία που σχετιζόταν με βιασμό ενός άλλου εγγονού του. Ωστόσο, στο δικαστήριο που διεξήχθη πρόσφατα, ο εγγονός του δήλωσε ότι οι κατηγορίες ήταν ψευδείς, δηλώνοντας ότι η ιστορία ήταν σκευωρία της μητέρας του με σκοπό να παγιδεύσει τον πατέρα της.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μετά το διαζύγιο των γονιών, την επιμέλεια των παιδιών είχαν οι παππούδες τους, καθώς οι γονείς δεν θεωρούνταν κατάλληλοι για την ανατροφή τους. Επτά χρόνια μετά, η μητέρα των παιδιών εμφανίστηκε ξανά, και ακολούθησαν οι κατηγορίες που οδήγησαν τον 72χρονο στη φυλακή.

Ο 72χρονος μίλησε στο MEGA για τις τραυματικές του εμπειρίες εντός φυλακής, περιγράφοντας τις απειλές που δέχθηκε από άλλους κρατούμενους, οι οποίοι τον θεωρούσαν παιδόφιλο. «Ήμουν έτοιμος να πεθάνω», είπε, περιγράφοντας τις δύσκολες συνθήκες που βίωνε. «Είχα να κοιμηθώ 8 μήνες. Μου λέγανε ότι θα με σφάξουν. Αυτή η γυναίκα μας κάνει συνεχώς δικαστήρια».

Αναφερόμενος στα εγγόνια του, έκανε σαφές ότι δεν τα είχε πειράξει και ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε απόλυτα αφοσιωμένος στη φροντίδα τους. «Κανένας δε μου ζήτησε συγγνώμη», κατέληξε, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την κατάσταση που δημιούργησε η αδική κατηγορία.

Πηγή: tovima.gr