Κυκλοφοριακό Χάος στην Αθήνα τον Οκτώβριο με Καθυστερήσεις και Ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακό Χάος στην Αθήνα τον Οκτώβριο με Καθυστερήσεις και Ρυθμίσεις

Ο Οκτώβρης έχει φέρει σημαντική αύξηση στην κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Ιδιαίτερα καθυστερήσεις και δυσκολίες καταγράφονται στον Κηφισό και την Αττική Οδό. Στην Αθηνών – Κορίνθου και την Αθηνών – Λαμίας σημειώνονται προβλήματα στην έξοδο, με ορατές καθυστερήσεις. Στις πιο επιβαρυμένες περιοχές περιλαμβάνονται η Πέτρου Ράλλη κοντά στις Θηβών, η Κατεχάκη από την Ηλιούπολη, και η Λεωφόρος Ποσειδώνος.

Συγκεκριμένα, οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό για το ρεύμα προς το αεροδρόμιο αγγίζουν τα 20-25 λεπτά από τον κόμβο της Δημοκρατίας έως τον κόμβο Κηφισίας, ενώ στην έξοδο για Λαμία η καθυστέρηση δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις είναι επίσης χαμηλότερες, με χρόνους 10-15 λεπτών στην έξοδο για Λαμία.

Στο κέντρο της Αθήνας, ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εορτασμών του πολιούχου της πόλης, Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν την απαγόρευση στάθμευσης και τη σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους από το πρωί και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Οι οδοί που επηρεάζονται περιλαμβάνουν τις Σκουφά, Λυκαβηττού, Δημοκρίτου, Σόλωνος και άλλες κεντρικές οδούς.

Τέλος, οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί και να οργανώσουν την διαδρομή τους ώστε να αποφευχθούν πρόσθετα προβλήματα κυκλοφορίας.

Πηγή: tovima.gr