Μυστήριο γύρω από τον βίαιο θάνατο ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα

Μυστήριο γύρω από τον βίαιο θάνατο ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα

Νεκρή βρέθηκε μια 84χρονη γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου (12/10) μέσα στο σπίτι της στην οδό Παπαδημητρίου στα Καμένα Βούρλα, με μια μαχαιριά στην πλάτη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport, η άτυχη γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, γεγονός που κινητοποίησε τους συγγενείς της να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Όταν οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι της, βρήκαν την 84χρονη πεσμένη και νεκρή, ενώ παρατηρήθηκαν ίχνη αίματος πατημένα από παπούτσια. Αν και η πόρτα του σπιτιού ήταν ξεκλείδωτη με το κλειδί πάνω σε αυτή, δεν εντοπίστηκαν εμφανή σημεία πάλης ή παραβίασης.

Επί τόπου έφτασαν και οι άνθρωποι της σήμανσης, καθώς και Ιατροδικαστής, ο οποίος επιβεβαίωσε το τραύμα που προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Το πιθανό χρονικό διάστημα θανάτου της γυναίκας τοποθετείται τουλάχιστον από το προηγούμενο μεσημέρι.

Συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί μέσω νεκροτομής στη σορό της, η οποία αναμένεται να παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τον βίαιο θάνατό της. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας έχει αναλάβει την έρευνα. Πηγή: tovima.gr