Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας και περιορισμοί κυκλοφορίας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας και περιορισμοί κυκλοφορίας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Θα πραγματοποιηθεί ο 28ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας την Κυριακή 20/10. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η τροχαία θα προχωρήσει σε σταδιακή απαγόρευση της κυκλοφορίας σε πολλές κεντρικές οδούς.

Οι κυριότεροι δρόμοι όπου θα ισχύσουν περιορισμοί είναι οι εξής: Λεωφ. Σταδίου (από Αμερικής έως Λεωφ. Βασ. Γεωργίου), Πλ. Συντάγματος, Φιλελλήνων, Βασ. Γεωργίου Α΄, και πολλές ακόμα οδοί όπως οι Λεωφ. Βασ. Όλγας, Αθ. Διάκου, Βούρβαχη και Χατζηχρήστου. Συγκεκριμένα, θα απαγορεύεται η στάθμευση και η διέλευση στα παρακάτω χρονικά διαστήματα:

Κατά τις ώρες 08:00 έως 13:00, οι προαναφερθείσες λεωφόροι θα κλείσουν για τη διέλευση οχημάτων, καθώς και στις σχετικές καθέτους οδούς. Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την είσοδο στα απαγορευμένα τμήματα, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κυκλοφοριακές δυσκολίες.

Επιπλέον, θα υπάρχει απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από τη διαδρομή του Ποδηλατικού Γύρου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός από τον ελεγχόμενο κόμβο Λεωφ. Βασ. Σοφίας-Ρηγίλλης. Οι ρυθμιστές τροχονόμοι θα είναι παρόντες για να καθοδηγήσουν την κυκλοφορία και παρακαλούν το κοινό να υπακούει στα σήματα.

Πηγή: tovima.gr