Πρώτη Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠαΣοΚ υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη

Πρώτη Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠαΣοΚ υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠαΣοΚ συγκεντρώθηκε στην αίθουσα 111 για την πρώτη της συνεδρίαση υπό την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη, μετά την πρόσφατη εκλογική του νίκη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εισήλθε στην αίθουσα λίγο πριν τις 10:20 και χαιρέτισε τους παρόντες βουλευτές.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετοί βουλευτές απουσίαζαν, όπως οι Σταρακά, Παραστατίδης, Δουδωνής, Σπυριδάκης, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ απουσίασε και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Επιπλέον, ο Παύλος Γερουλάνος αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από μισή ώρα, ενόψει της συμμετοχής της κοινοβουλευτικής ομάδας στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου θα διεξαχθεί συζήτηση μεταξύ πολιτικών αρχηγών. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ενημερώσει το Σώμα σχετικά με τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου.

Ωστόσο, η συνεδρίαση σημαδεύτηκε από ένα απρόοπτο περιστατικό, καθώς η σημαία έπεσε δύο φορές στην αίθουσα. Στη δεύτερη περίπτωση, παρ’ ολίγον να χτυπήσει τη βουλευτή Ευαγγελία Λιακούλη, αλλά η κατάσταση αποτράπηκε χάρη στην άμεση αντίδραση του Δημήτρη Μάντζου.

Πηγή: tovima.gr