Σκάνδαλο στον Προαστιακό με ελεγκτή που ζητούσε χρήματα από επιβάτες

Σκάνδαλο στον Προαστιακό με ελεγκτή που ζητούσε χρήματα από επιβάτες

Ελεγκτής του Προαστιακού εντοπίστηκε να λαμβάνει χρηματικά ποσά από επιβάτες, χωρίς να εκδίδει τα απαιτούμενα εισιτήρια. Η Hellenic Train αντέδρασε άμεσα, βάζοντας τον υπάλληλο σε διαθεσιμότητα και ενεργοποιώντας τους εσωτερικούς ελέγχους.

Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το βίντεο που καταγράφηκε, στο οποίο φαίνεται ο συνοδός να παραλαμβάνει χρήματα από τουλάχιστον έναν επιβάτη, χωρίς γνώση της Hellenic Train. Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «τέτοιου είδους ανάρμοστα περιστατικά είναι ανεπίτρεπτα και αδικαιολόγητα, δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τον επαγγελματισμό των εργαζομένων μας και δεν αντανακλούν τη δέσμευσή μας για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών».

Η Hellenic Train ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες για την δυσάρεστη αυτή εμπειρία και ενημέρωσε ότι διερευνά τις συνθήκες του περιστατικού. Επιπλέον, ανέφερε ότι προηγούμενοι πειθαρχικοί έλεγχοι του συγκεκριμένου υπαλλήλου είχαν διεξαχθεί στο παρελθόν, πριν την αλλαγή ιδιοκτησίας, αλλά τόνισε ότι αυτό δεν δικαιολογεί την εν λόγω κατάσταση. Στόχος της εταιρείας παραμένει η διατήρηση της αξιοπιστίας και της ακεραιότητάς της, με τους επιβάτες στο επίκεντρο κάθε ενέργειας.

Πηγή: tovima.gr