Σοκαριστική σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στην Αλεξανδρούπολη

Σοκαριστική σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στην Αλεξανδρούπολη

Σοκαριστικό περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης διαδραματίστηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου ανήλικοι δράστες φέρονται να εμπλέκονται σε βιασμό ενός πεντάχρονου μαθητή νηπιαγωγείου. Το παιδί, μετά το διάλειμμα, παραπονέθηκε στους γονείς του για έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου. Εκεί, οι γιατροί, καθώς και ιατροδικαστής, εντόπισαν στοιχεία που ενδεχομένως παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση.

Η αφήγηση του πατέρα του παιδιού είναι συγκλονιστική. Όπως ανέφερε, «Το παιδί ήρθε στο σπίτι και ήταν σαν άρρωστο. Κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε, είχε προβλήματα και ισχυρισμούς για κακοποίηση από άλλους μαθητές της τάξης. Περιέγραψε ότι τον χτύπησαν και στη συνέχεια εκτέθηκαν σε πράξεις βίας». Ο πατέρας μίλησε και με τους γονείς των δραστών, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι ήταν εκεί, ωστόσο, προσπάθησαν να αποποιηθούν τη συμμετοχή τους.

Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο νηπιαγωγών καθώς και των γονιών των ανηλίκων δραστών. Αυτοί θα παρουσιαστούν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Σημειώνεται ότι η δασκάλα φέρεται να είδε το παιδί με κατεβασμένα παντελόνια, γεγονός που δημιουργεί ερωτήματα για την επίβλεψη στην τάξη.

Πηγή: tovima.gr