Τίτλος: Σοκαριστική Καταγγελία Ασελγίας Πατέρα σε Δύο Ανήλικες Κόρες

Τίτλος: Σοκαριστική Καταγγελία Ασελγίας Πατέρα σε Δύο Ανήλικες Κόρες

Νέα υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικες αποκαλύφθηκε από το MEGA. Σύμφωνα με καταγγελία μητέρας, ο σύζυγος της και πατέρας των δύο κοριτσιών τους φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους. Η μεγαλύτερη κόρη αποκάλυψε στη μητέρα της ότι ο πατέρας της ασέλγησε και στη μικρότερη αδερφή της.

Η δικηγόρος Μαρία Καρλή τονίζει την σοβαρότητα της υπόθεσης, λέγοντας: «Έχουμε έναν πατέρα που ασελγεί πάνω σε δύο ανήλικες κόρες… καταλαβαίνουμε πόσο έχουν κακοποιηθεί αυτά τα παιδιά, όχι μόνο σεξουαλικά, αλλά και ψυχικά». Το συμβάν που κινητοποίησε τις κόρες να μιλήσουν συνέβη την Πέμπτη, όταν η μικρότερη κόρη αποκάλυψε ό,τι υπήρχε ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα της.

Ο δράστης είναι κατηγορούμενος και σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε τις πράξεις του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, αποφεύγοντας ωστόσο να περιγράψει το πλήρες εύρος των ασελγών πράξεων. Σύμφωνα με τη δικηγόρο, οι καταθέσεις της μητέρας και των παιδιών έχουν ληφθεί, ενώ η οικογένεια έχει πλέον απομακρυνθεί από τον δράστη, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η μητέρα, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι δεν είχε αντιληφθεί τίποτα ανησυχητικό μέχρι την αποκάλυψη της μεγαλύτερης κόρης, η οποία είχε προειδοποιήσει τη μικρότερη να είναι προσεκτική. Η οικογένεια διαβίωνε σε ένα μεγάλο νησί με τον πατέρα να εργάζεται σε σουπερμάρκετ και να έχει κτηνοτροφική μονάδα, ενώ η μητέρα εργαζόταν εποχιακά.

Η αποκαλυπτική περιγραφή της μητέρας σχετικά με τις ασελγείς πράξεις του συζύγου της, έκανε σαφές ότι υπήρξαν σοβαρές ψυχικές και σωματικές κακοποιήσεις. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «ο πατέρας της έβγαζε τα ρούχα της και την άγγιζε», ενώ νωρίτερα, σε άλλη περίσταση, είχε ασελγήσει στην μεγαλύτερη κόρη από την τρίτη δημοτικού.

«Ζητώ να τιμωρηθεί γι’ αυτό που έκανε», δήλωσε η μητέρα, επισημαίνοντας το πόσο είχε επηρεαστεί η ζωή των κοριτσιών της από αυτές τις εμπειρίες.

Η έμφαση στην αναγκαιότητα γρήγορων νομικών διαδικασιών για την περίπτωση του δράστη καταδεικνύει την επιτακτική ανάγκη προστασίας των ανηλίκων από τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Πηγή: tovima.gr