Τραγικό ατύχημα στο Ναύπλιο με θύμα 14χρονο μαθητή από πτώση από κερκίδες γηπέδου

Τραγικό ατύχημα στο Ναύπλιο με θύμα 14χρονο μαθητή από πτώση από κερκίδες γηπέδου

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 22/10 στο Ναύπλιο, όταν ένας 14χρονος μαθητής έπεσε από τις κερκίδες ενός γηπέδου και έχασε τη ζωή του. Αρχικές πληροφορίες υποδεικνύουν ότι ο νεαρός είχε την συνήθεια να ανεβαίνει στην περίφραξη της κερκίδας, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα εξελίχθηκαν μοιραία.

Ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος είναι εργολάβος και βρισκόταν στην Τρίπολη για δουλειά, ενημερώθηκε για την τραγική εξέλιξη. Ο ίδιος θεωρεί ότι δεν υπήρξε παρέμβαση από τρίτο πρόσωπο και αναφέρει ότι ο γιος του απέφευγε να πηδήξει από κερκίδες μετά από μάλωμα που του έκανε, εξαιτίας αποβολής από το σχολείο. «Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, τον έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία», δήλωσε.

Επιπλέον, πληροφορίες από το Live News αναφέρουν ότι ο 14χρονος είχε εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας και ότι οι γονείς του είχαν ειδοποιηθεί από το σχολείο για την ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης του παιδιού.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη, με την οικογένεια και τους φίλους του παιδιού να προσπαθούν να κατανοήσουν την κατάσταση. Το στάδιο όπου συνέβη το τραγικό γεγονός έχει σφραγιστεί και θα παραμείνει κλειστό για δύο ημέρες, σήμερα 22 και αύριο 23 Οκτωβρίου.

Πηγή: tovima.gr