Τραγικό Τροχαίο Ατύχημα Στα Χανιά Με Θύμα Τον Πατέρα Του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Τραγικό Τροχαίο Ατύχημα Στα Χανιά Με Θύμα Τον Πατέρα Του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το απόγευμα της Δευτέρας 21/10, σε ένα τροχαίο ατύχημα στα Χανιά, ο μηχανισμός παρέσυρε τον Μανώλη Παπακαλιάτη, πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, καθώς έκανε πεζός βόλτα κοντά στο σπίτι του. Στο ατύχημα, η μηχανή στην οποία επέβαιναν πατέρας και γιος, παρέσυρε τον Μανώλη, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο από δύο ασθενοφόρα. Ο γιος του, 17 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ. Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, «Η κατάσταση κρίνεται σταθερή. Είναι αιμοδυναμικά σταθερός, δεν είναι διασωληνωμένος. Έχει χειρουργηθεί για κατάγματα στον δεξιό μηριαίο και κνήμη, καθώς και για κατάγματα στην άνω και κάτω γνάθο και στα ζυγωματικά. Υπάρχει και ένα κάταγμα στην εγκάρσια απόφυση του 7ου αυχενικού σπονδύλου. Αναπνευστικά είναι σταθερός».

«Είμαστε σε σταθερή κατάσταση. Ένας άρρωστος που είναι τραυματίας θεωρητικά υπάρχει κίνδυνος. Αλλά με τα δεδομένα τα σημερινά, είμαστε σε καλή κατάσταση. Κρίσιμη μεν, σταθερή δε. Δεν έχει σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση» πρόσθεσε.

Από τον θόρυβο του ατυχήματος, αρκετοί κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στους δρόμους για να δουν τι είχε συμβεί.

Πηγή: tovima.gr