Τραγωδία στο Πέραμα Κέρκυρας με θύμα σύζυγο και 11χρονο παιδί μάρτυρα

Τραγωδία στο Πέραμα Κέρκυρας με θύμα σύζυγο και 11χρονο παιδί μάρτυρα

Στο Πέραμα της Κέρκυρας, εκτυλίχθηκε μια οικογενειακή τραγωδία που σόκαρε την τοπική κοινότητα, καθώς τελικά επιβεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για συζυγοκτονία. Η 49χρονη σύζυγος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον 69χρονο σύζυγό της με μαχαίρι. Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι τους, μπροστά στην 11χρονη κόρη τους, η οποία βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και κάλεσε αμέσως την αστυνομία για να αναφέρει το συμβάν.

Αστυνομικές αρχές κατέφθασαν γρήγορα στο σημείο και βρήκαν το θύμα με σοβαρό τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. Το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε είχε μήκος 20 εκατοστά και βρέθηκε σε κοντινό κάδο. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε την ύπαρξη τραύματος από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή υποκλείδιο χώρα, με περαιτέρω ιατροδικαστικές εξετάσεις να αναμένονται για να ρίξουν φως στις συνθήκες του θανάτου.

Η 49χρονη προσήχθη στην Ασφάλεια Κέρκυρας, όπου φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν προηγούμενες καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία από και προς τις δύο πλευρές, με την αστυνομία να έχει εμπλακεί σε παλαιότερες εντάσεις μεταξύ τους. Αυτή η κληρονομιά της βίας αναδεικνύει τη σοβαρότητα των ενδοοικογενειακών σχέσεων που είχαν διαμορφωθεί.

Η ανήλικη κόρη του ζευγαριού βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό την φροντίδα της αστυνομίας και έχει ανατεθεί ψυχολόγος για να στηρίξει τη διαχείριση του σοκ που υπέστη.

Πηγή: tovima.gr