Βιασμός 14χρονης στη Λέσβο και οι συνέπειες της αποτροπής στον εκβιασμό

Βιασμός 14χρονης στη Λέσβο και οι συνέπειες της αποτροπής στον εκβιασμό

Μια 14χρονη κοπέλα στη Λέσβο κατήγγειλε ότι πριν από 1,5 μήνα έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες ηλικίας 21 και 22 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα stonisi.gr, η υπόθεση έχει ήδη παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία.

Οι δράστες, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου, γνώριζαν την ανήλικη κοπέλα και την έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο τους υποσχόμενοι μια βόλτα. Αργότερα, την παρέσυραν σε αποθήκη, όπου τη βίασαν, ενώ κατεγράφησαν οι πράξεις τους σε βίντεο που ανέβασαν στα social media.

Η κοπέλα, αρχικά, δεν μοιράστηκε αυτά που είχε υποστεί με τους γονείς της. Ωστόσο, οι δύο άνδρες την εκβίασαν με το βίντεο και αυτή, σε κατάσταση απόγνωσης, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Μετά την αποτυχημένη απόπειρα, νοσηλεύτηκε στο Βοστάνειο νοσοκομείο, όπου αναγκάστηκε να αποκαλύψει τα γεγονότα.

Με εντολή του εισαγγελέα, το κορίτσι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπέστη κακοποίηση και σε ποιο βαθμό. Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, η οποία αντιμετωπίζει την υπόθεση, και ο Εισαγγελέας αναμένεται να αξιολογήσει το προανακριτικό υλικό για να αποφασίσει αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: tovima.gr