Σταύρος Κοντονής

Την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή προκάλεσε η  εμπλοκή του ονόματος του από τον άλλοτε συνάδελφό του Παύλο Πολάκη

Αδυνατώ να τον παρακολουθήσω

«Αδυνατώ να παρακολουθήσω τη τελευταία δήλωση του πρώην αν. υπουργού Υγείας, στην οποία αναφέρομαι ότι συμμετείχα σε συνάντηση με εισαγγελικούς λειτουργούς, σχετιζομένη με την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ», δήλωσε ο πρώην υπουργός Σταύρος Κοντονής, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Ουδέποτε συναντήθηκα με εισαγγελικούς λειτουργούς για την παραπάνω υπόθεση και δεν γνωρίζω τι ενδεχομένως έχει διαμειφθεί μεταξύ εισαγγελέων ( και ποιων;) και του πρώην αν. υπουργού υγείας.

Εντύπωση προκαλεί όμως και η ανακοίνωση της ΝΔ γιατί εαν ο πρώην αν. υπουργός υγείας απευθύνθηκε σε εισαγγελικούς λειτουργούς για να πληροφορηθεί και μόνο την πορεία μια εισαγγελικής έρευνας, αυτό δεν μπορεί να συνιστά “ολοκληρωτική νοοτροπία”.

Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει ανάγκη για να επιβιώσει τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, πλην όμως η κοινωνία δεν έχει ανάγκη κανέναν από τους δυο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr