Την πεποίθησή του ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες στην Κυψέλη, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Παράλληλα, εκτίμησε πως λίγο πολύ και οι αντίπαλοί μας μάλλον έχουν προεξοφλήσει το εκλογικό αποτέλεσμα. «Διάβαζα σήμερα σε εφημερίδα της αντιπολίτευσης, που βγήκε με πηχυαίο τίτλο ότι 53% δεν θέλει δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη, άρα το 47% θέλει δεύτερη τετραετία. Μας βλέπω με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και οι ίδιοι το ομολογούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το γαλάζιο ρεύμα που βλέπω να ξαναφουντώνει σε ολόκληρη τη χώρα, είμαι σίγουρος ότι θα βρει την έκφρασή του και στην Αθήνα», σχολίασε.

«Η ανάπτυξη δεν ήρθε με υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης ούτε με τσάκισμα των συνταξιούχων. Ήρθε με περικοπές φόρων, με αυξήσεις στις συντάξεις, με περικοπές στις εισφορές», υπογράμμισε.

Και επισήμανε: «Υλοποιήσαμε στο ακέραιο το προεκλογικό μας πρόγραμμα παρά τις δυσκολίες και σήμερα είμαστε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι, να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

«Τη μεγάλη σημασία που αποδίδω στον προγραμματικό μας λόγο θέλω να την αναδείξω και σήμερα εδώ και θέλω να σας ζητήσω αυτή την τελευταία εβδομάδα, η οποία μένει μέχρι τις εκλογές, να μην αναλωθούμε σε ανέξοδους διαξιφισμούς με τους πολιτικούς μας αντιπάλους αλλά να μιλήσουμε στους πολίτες για το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, για το μέλλον της πατρίδας μας», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr