Λοβέρδος Τσίπρας

Ζήτημα «ωμής και απροκάλυπτης επέμβασης στα εσωκομματικά» του ΚΙΝΑΛ θέτει ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του για το ΚΙΝΑΛ και τον ίδιο, ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο newsbomb.gr και την Ολγα Τρέμη.

“Ουδέποτε πολιτικός αρχηγός διανοήθηκε κάτι τέτοιο”

«Ουδέποτε πολιτικός αρχηγός διανοήθηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο», γράφει ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ  κάνει λόγο για «πανικό του Α. Τσίπρα» που «δεν κρύβεται» σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι «γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνει δύναμη εξουσίας ο ίδιος θα γυρίσει στα αζήτητα της πολιτικής και στις προθήκες της ιστορίας»

Τσίπρας: Ο Λοβέρδος έχει σχέδιο να γίνει το ΚΙΝΑΛ δορυφόρος της ΝΔ

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του σχετικά με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και τους υποψηφίους δήλωσε πως «ο κ. Λοβέρδος έχει ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό σχέδιο και το εκπέμπει. Μιλώ για την ανάγκη το ΚΙΝΑΛ να γίνει ένας δορυφόρος της ΝΔ» καταλήγοντας πως «Αν τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος αυτό το επικροτήσουν, θα είναι μια διαφορετική προοπτική»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτηρίζει τις αναφορές Τσίπρα ως «πρωτοφανές ατόπημα» τονίζοντας ότι «Ουδέποτε πολιτικός αρχηγός διανοήθηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο» για να προσθέσει ότι «Με τις δηλώσεις του σε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη και την εκπομπή Meeting Point του Newsbomb μετατρέπει με σφραγίδα και υπογραφή ψιθύρους σε κραυγές σχετικά με το πολιτικό μου αφήγημα»

Ολόκληρη η ανάρτηση – απάντηση του Α. Λοβέρδου στον Αλ. Τσίπρα:

«Ωμή και απροκάλυπτη επέμβαση στα εσωκομματικά μας. Ο πανικός του Α.Τσίπρα δεν κρύβεται. Γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνει δύναμη εξουσίας ο ίδιος θα γυρίσει στα αζήτητα της πολιτικής και στις προθήκες της ιστορίας».

Ο Α.Τσίπρας επεμβαίνει ωμά και απροκάλυπτα στα εσωκομματικά της παράταξής μας. Πρόκειται για πρωτοφανές ατόπημα. Ουδέποτε πολιτικός αρχηγός διανοήθηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο. Με τις δηλώσεις του σε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη και την εκπομπή Meeting Point του Newsbomb.Gr μετατρέπει με σφραγίδα και υπογραφή ψιθύρους σε κραυγές σχετικά με το πολιτικό μου αφήγημα.

Ο πανικός του δεν κρύβεται. Ο Α.Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνει δύναμη εξουσίας ο ίδιος θα γυρίσει στα αζήτητα της πολιτικής και στις προθήκες της ιστορίας.

Όσο για τις «ελεύθερες» όπως ο ίδιος τις χαρακτήρισε «μεταφράσεις» του είναι τουλάχιστον για γέλια. Διεκδικώ την ηγεσία της παράταξης για να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο ξανά. Τελεία, παύλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr