Λοβέρδος Γρηγοράκος

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος προστέθηκε σήμερα στα στελέχη του ΚΙΙΝΑΛ που έχουν εκφράσει την δημόσια στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του κομματος.

Γρηγοράκος: “Στηρίζω Λοβέρδο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ”

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στο Κανάλι Ένα Πειραιά 90.4 όταν ερωτήθηκε με ποιόν συμπαρατάσσεται στη μάχη των υποψηφίων, απάντησε:

«Με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Να πω γιατί με τον Λοβέρδο;  Γιατί αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους κοινοβουλευτικούς. Έχει μία επιστημονική επάρκεια, υποδομή. Είναι μαχητικός. Έχει συμβάλλει καταλυτικά στην αναζωογόνηση ενός ισχυρού και αυθύπαρκτου κοινοβουλευτικού ρεύματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ.

Είμαστε υποχρεωμένοι, λοιπόν, σε έναν, ο οποίος δουλεύει, σε έναν άνθρωπο που έχει δοκιμαστεί αυτά τα πράγματα σε σύγκριση με αυτούς τους άλλους που κατεβαίνουν μαζί του, αυτούς που ακούγονται θεωρώ ότι ο Λοβέρδος είναι ένας μαχητής, έχει δώσει εξετάσεις και πρέπει να στηριχθεί διότι το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από ανθρώπους που αυτή τη στιγμή θα φέρουν κάτι το διαφορετικό.

Εγώ πιστεύω, λοιπόν, ότι το ζητούμενο σε αυτή την εποχή και σε αυτή τη διαδικασία που θα έχουμε τον Νοέμβριο είναι η επιβίωση ενός πολυδύναμου πολιτικού και κοινωνικού ρεύματος που το αντιπροσώπευε και το εξέφραζε το ΠΑΣΟΚ  των προηγούμενων χρόνων, όμως, προσαρμοσμένο στην εποχή και με μέλλον. Όπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου το ’74 και μέχρι του 2010. Δηλαδή για 40 χρόνια. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να ανανεωθεί σε ιδέες, θέλει ένα άλλο αφήγημα.

Λοβέρδος: Μαζί θα προχωρήσουμε

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, με ανάρτησή του στο twitter ευχαρίστηκε τον Λεωνίδα Γρηγοράκο γράφοντας:

«Ευχαριστώ θερμά τον αγωνιστή, Καθηγητή της Ιατρικής και συνάδελφο Λεωνίδα Γρηγοράκο για τη δημόσια και ολόκαρδη στήριξη. Μαζί θα προχωρήσουμε!»

Ποιοι στηρίζουν Λοβέρδο στο ΚΙΝΑΛ

Υπέρ της υποψηφιότητας Λοβέρδου έχουν ήδη ταχθεί η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή,  οι βουλευτές Χαρά Κεφαλίδου και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο συνταγματολόγος και πρώην ευρβουλευτής Κώστας Μποτόπυλος, ο  Σταύρος Κωνσταντινίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ το 2019, ο Χαράλαμπος Βαρδίκος από το οργανωτικό του κόμματος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ο Νότης Παρασκευόπουλος καθώς και ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Παπαθεοδώρου που έχει ιδρύσει την κίνηση της «Δυναμικής Κοινωνίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr