Μεντβέντεφ Δύση

Νέες απειλές για γενίκευση του πολέμου εξαπέλυσε η Ρωσία, μέσω του αντιπροέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Μιλώντας για τη βοήθεια και τον εξοπλισμό που λαμβάνει η Ουκρανία, ο Μεντβέντεφ αναφέρθηκε και στο πυραυλικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης MLRS.

Παγκόσμιος πόλεμος αν εφοδιαστούν οι ψυχωτικοί με πυραύλους μεγάλης εμβέλειας

«Ο γρηγορότερος τρόπος για να κλιμακωθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία στις μη αναστρέψιμες συνέπειες ενός παγκόσμιου πολέμου είναι να εφοδιαστούν οι ψυχωτικοί στο Κίεβο με MLRS μεγάλης εμβέλειας» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε με υποτιμητικά σχόλια στον Μπάιντεν.

«Οι ηλικιωμένοι ηγέτες της περιφερειακής επιτροπής της Ουάσιγκτον και οι πρωτοεμφανιζόμενοι από το ΝΑΤΟ θα πρέπει τουλάχιστον περιστασιακά να ενεργοποιούν τον μαλακωμένο εγκέφαλό τους.

Ο τίμιος Νορβηγός 

Και επιπλέον. Η θέση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι η νίκη της Ρωσίας θα σήμαινε την ήττα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας αποτελεί άμεση επιβεβαίωση της συμμετοχής της στον πόλεμο κατά της χώρας μας. Όπως λένε: όχι από ένα μεγάλο μυαλό, αλλά από μια καθαρή καρδιά μαθαίνεις την αλήθεια. Ο τίμιος Νορβηγός τελικά το παραδέχτηκε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr