Λοβέρδος ΚΙΝΑΛ
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, μιλάει στο τέταρτο Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, Κυριακή 3 Μαρτίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Αιχμαλωσία σε χαμηλά ποσοστά» είναι ο τίτλος που βάζουν οι συνομιλητές του Ανδρέα Λοβέρδου όταν τους ρωτούν για τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων και τις επιδόσεις του ΚΙΝΑΛ.

“Αιχμάλωτοι χαμηλών ποσοστών και περιορισμένης απήχησης”

Το μήνυμα Λοβέρδου, που προφανώς αφορά και την Φώφη Γεννηματά, έρχεται μετά τις δύο δημοσκοπήσεις της τελευταίας εβδομάδας (Interview και Alco) στις οποίες το Κίνημα Αλλαγής καταγράφει ποσοστό 6,6 και 5,9% αντιστοίχως.

Οι ίδιοι συνομιλητές του Ανδρέα Λοβέρδου – μεταφέροντας προφανώς και τις δικές του εκτιμήσεις – επισημαίνουν ότι «έχουμε εγκλωβιστεί σε στασιμότητα και είμαστε αιχμάλωτοι χαμηλών ποσοστών και περιορισμένης πολιτικής απήχησης». «Η παράταξη πρέπει να αποκτήσει δυναμική και ανάταση επειγόντως», προσθέτουν.

Ο υπερδιπλασιασμός των εκλογικών ποσοστών

Ο ίδιος ο βουλευτής, και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, παρουσιάζοντας το πολιτικό του μανιφέστο στην πρόσφατη εκδήλωση της “Δυναμικής Κοινωνίας” είχε πει ότι το “ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ” πρέπει να υπερδιπλασιάσει το εκλογικό του ποσοστό.

«Το ΠΑΣΟΚ, για να μετατραπεί σε πραγματικό Κίνημα Αλλαγής, πρέπει να γίνει και πάλι δύναμη εξουσίας, δηλαδή να υπερδιπλασιάσει σε πρώτη φάση τις δυνάμεις του. Όποιος αγνοεί το ρόλο και την ισχύ του πολιτικού μεγέθους, ή δεν μπορεί να τον κατακτήσει, τότε δεν προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες στην κοινή μας υπόθεση», είχε πει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr