Μητσοτάκης: «Αποζητούμε την αυτοδυναμία γιατί την επόμενη ημέρα η χώρα θα χρειαστεί σταθερότητα και ταχύτητα στην λήψη των αποφάσεων»

«Αποζητούμε την αυτοδυναμία γιατί την επόμενη ημέρα η χώρα θα χρειαστεί σταθερότητα και ταχύτητα στην λήψη των αποφάσεων» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της συνόδου των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας από όλη την Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός έστειλε μηνύματα τόσο για την στήριξη της κοινωνίας στους «επόμενους δύσκολους μήνες» όσο και για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας, μέσα στο 2023.

«Θα σταθούμε στο πλευρό της κοινωνίας»

«Θα σταθούμε στο πλευρό της κοινωνίας τους επόμενους δύσκολους μήνες» είπε παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμηνύοντας ότι «θα υλοποιήσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που ανέλαβα στη Θεσσαλονίκη όταν περιέγραψα τον οδικό χάρτη μέχρι τις εκλογές» κάνοντας ειδική αναφορά στο γεγονός ότι «θα είναι η κυβέρνηση της ΝΔ αυτή που για πρώτη φορά που θα υλοποιήσει αυξήσεις στους συνταξιούχους από 1ης Ιανουαρίου».

«Στις επόμενες εκλογές θα μιλάμε για την αυτοδύναμη Ελλάδα» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός ο οποίος παρατήρησε ότι «η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι σέβεται τις αρχές μας, τις αξίες μας, την ιστορική της αποστολή αλλά ξέρει να διευρύνεται και να ανανεώνεται και να αλλάζει».

“Οργανωτική και πολιτική ετοιμότητα”

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε οργανωτική και πολιτική ετοιμότητα τονίζοντας ότι η κυβέρνησή του είχε δεσμευθεί ότι το κύρος της χώρας θα ενισχυθεί και η χώρα θα γίνει πιο ασφαλής «και το πετύχαμε».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι στην διάρκεια των τελευταίων 3,5 ετών η κυβερνητική παράταξη έχει υλοποιήσει το σύνολο του προγράμματος τονίζοντας ότι οι πολίτες θέλουν το τρίπτυχο «συνέχεια, συνέπεια, σταθερότητα» για να ξέρουν ότι υπάρχει κυβέρνηση και πρωθυπουργός που γνωρίζουν πώς να διαχειρίζονται την κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr