Μητσοτάκης:

«Η σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση είναι προϋπόθεση εθνικών επιτυχιών. Αυτήν είχαμε και είμαι σίγουρος πως αυτή θα έχουμε και μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση που είχε με πολίτες κατά την περιοδεία του στη Θέρμη.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη Σύνοδο Κορυφής στο πλαίσιο της Διαδικασίας για τη Συνεργασία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και σημείωσε:

“Είμαστε πρωταγωνιστές σε όλα όσα γίνονται στα Βαλκάνια”

“Θα βρεθούμε σήμερα με ηγέτες όλων των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, θα είναι μαζί μας και ο Γερμανός Καγκελάριος θα είναι μαζί μας και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Είναι μία ευκαιρία να επαναλάβουμε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, πώς είμαστε πρωταγωνιστές αυτή τη στιγμή σε όλα όσα γίνονται στα Βαλκάνια, να επαναλάβουμε με αυτοπεποίθηση ότι η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και ευημερίας στην ευρύτερη περιοχή”.

Μίλησε, επίσης, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη και βελτιώνουν τη ζωή των κατοίκων.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το δημαρχείο της Θέρμης, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο και στελέχη του δήμου και συζήτησαν για τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει και αξιοποιεί ώστε να υλοποιήσει έργα και λύσεις.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας και βλέπετε και την ανταπόκριση των πολιτών του δήμου μας στην παρουσία του πρωθυπουργού. Πολλοί πρωθυπουργοί πέρασαν, γιατί είναι κομβικό σημείο η Θέρμη, αλλά είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που ήρθε στο δημαρχείο μας, συζήτησε μαζί μας για την ανάπτυξη και την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης του τόπου μας. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και ευχόμαστε επιτυχία στο έργο του, για το καλό της πατρίδας μας», τόνισε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr