Είναι δεδομένη η υποστήριξη του υπογράφοντος προς το γυναικείο φύλο, όταν αυτό μάχεται στον επιχειρηματικό τοπίο απέναντι σε… Αρσενικά με άγρια ένστικτα! Aλλωστε η κοινωνία μας στο σύνολο της θα ήταν απείρως καλύτερη, αν το τιμόνι της Διοίκησης της και σε όλο το φάσμα της το κρατούσαν γυναικεία χέρια.

  • Εν προκειμένω και περί της Αttica Bank δεν χρειάζεται να γράψουμε τα ονόματα των αρσενικών που την έχουν διοικήσει εδώ και μερικές δεκάδες χρόνια… Ο Απόλυτος όλεθρος, η τελική κατάληξη τους… Χάθηκαν απίστευτα ποσά, δεκάδες δισ. θα λέγαμε, εξαφανίστηκαν οι κόποι μίας ζωής για ολόκληρο κλάδο (ΤΜΕΔΕ)  αλλά και κεφάλαια ιδιωτών επενδυτών. Και το χειρότερο; Ουδείς τιμωρήθηκε!

ΝΑ ΔΕΙΤΕ τώρα τι θα γίνει που την ΑΤΤΙΚΗΣ την κουμαντάρει μία γυναίκα, την οποία ούτε την γνωρίζουμε προσωπικά, ούτε πρόκειται να της ζητήσουμε συνέντευξη και φυσικά καμία εξυπηρέτηση.

  • Απλά, ξέρουμε να ξεχωρίζουμε… Και κάτι που μάλλον δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι:-

ΛΟΙΠΟΝ, πριν 5 χρόνια περίπου η κα Ελένη Βρεττού (τότε ήταν στέλεχος της HSBC) είχε πει το όχι στην αναδοχή της έκδοσης του ευρωομολόγου της Folli Follie, εάν δεν προηγείτο οικονομικός έλεγχος. Ο εξονυχιστικός έλεγχος (due dilligence) που απαίτησε να γίνει στον όμιλο, αιφνιδίασε τον τότε επικεφαλής κ.Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, ο οποίος λίγο μετά ακύρωσε την έκδοση.

  • ΕΝΑ γεγονός που προξένησε μεγάλη εντύπωση με το να υποπτευθεί ότι κάτι συμβαίνει στον πολυδιαφημιζόμενο και δημοσίως επαινούμενο αυτόν όμιλο.
  • ΜΑΛΙΣΤΑ, στη συνέχεια η κα Βρεττού απαίτησε από την HSBC να μηδενίσει όλα τα δάνεια της Folli Follie. Διατήρησε μόνο τις καταθέσεις του τότε κραταιού ομίλου. Προφανώς είχε υποπτευθεί ότι κάτι συμβαίνει μέσα στην εταιρία, χωρίς φυσικά να διανοείται το μέγεθος των αποκαλύψεων του 2018.

Το αποτέλεσμα την δικαίωσε απόλυτα. Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της Folli Follie, τον Μάιο του 2018, τα κεντρικά γραφεία της HSBC στο Λονδίνο της έδωσαν συγχαρητήρια για την επιμονή της να μηδενίσει η τράπεζα όλα τα δάνεια της εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr