Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον κινητήρα των οχημάτων, αλλά και ακόμα καλύτερες επιδόσεις με περισσότερα χιλιόμετρα. Διαθέτοντας περισσότερα οκτάνια, αποτελεί μια premium ολοκληρωμένη πρόταση, που εξασφαλίζει σημαντικά οφέλη τόσο για τον οδηγό, όσο και για τον κινητήρα του αυτοκινήτου.

Η καινοτόμα σύνθεση της βενζίνης ΕΚΟ Premium 98 είναι εμπλουτισμένη με πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας που βοηθούν στην απομάκρυνση των επιβλαβών καταλοίπων της καύσης, ενώ μειώνουν σημαντικά τις τριβές, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Έτσι, βοηθά στην ομαλότερη, αποδοτικότερη λειτουργία του, αλλά και στην εξοικονόμηση καυσίμου σε κάθε διαδρομή. Ταυτόχρονα, χαμηλώνει τα κόστη συντήρησης των οχημάτων, αφού προστατεύει τον κινητήρα τους, διατηρώντας τον καθαρό.

Με αυξημένα οκτάνια, η νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98 αποτελεί μια εξαιρετική premium επιλογή για απολαυστικές διαδρομές με υψηλές επιδόσεις και οφέλη για το όχημά σας, αλλά και για εσάς!

H κα. Χριστίνα Μηλιαράκη, Διευθύντρια Marketing Εγχώριας Εμπορίας, σημείωσε σχετικά με τη νέα ΕΚΟ Premium 98: «Η οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ διευρύνεται με την προσθήκη της νέας ΕΚΟ Premium 98, μιας εξαιρετικής βενζίνης 98 οκτανίων που έρχεται να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητά μας, όπως φανερώνουμε μέσα από τη νέα επικοινωνιακή μας καμπάνια. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους απολαμβάνουν την οδήγηση, τα ταξίδια και τις βόλτες αλλά και για εκείνους που αναζητούν καλύτερες επιδόσεις και προστασία του κινητήρα του αυτοκινήτου τους».

Η νέα EKO Premium 98 είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ ανά την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr