Ο Πολάκης... καίει τα

Το κλίμα της ικανοποίησης για την προοπτική του ΠΑΣΟΚ, που καταγράφουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, ήταν εμφανές από τα χαμόγελα και την αισιοδοξία των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής κι έγινε ενθουσιώδες όταν ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκαθάρισε στην ομιλία του τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ.

᾽᾽Το ΠΑΣΟΚ έχει στόχο να κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία᾽᾽

«Το λέω ξεκάθαρα: Το ΠΑΣΟΚ που οραματίζομαι, το ΠΑΣΟΚ για το οποίο αγωνίζομαι, το ΠΑΣΟΚ όλων μας, δεν έχει στόχο απλά να προσπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Εχει στόχο να κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία», υπογράμμισε χειροκροτούμενος ο κ. Ανδρουλάκης. «Οι δημοσκοπήσεις είναι φωτογραφίες της στιγμής κι εμείς δεν μαζεύουμε άλμπουμ φωτογραφιών. Είμαστε εδώ για να νικήσουμε τη Ν.Δ.».

Επιπλέον, έκανε σαφές άνοιγμα διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις. «Καλώ κάθε πολίτη, κάθε προοδευτικό άνθρωπο, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να υπάρχει ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση σήμερα και ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές. Η συντήρηση πρέπει να αποκτήσει αξιόμαχο αντίπαλο», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

᾽᾽Επόμενος σταθμός οι Ευρωεκλογές᾽᾽

Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι δεν επιθυμεί «εύκολες και ατελέσφορες συγκολλήσεις κορυφής, αλλά τον δύσκολο, κοπιαστικό, στέρεο δρόμο των κοινωνικών συμμαχιών, με αρχές, αξίες και πολιτικές θέσεις. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση, αλλά πάνω απ’ όλα ισχυρή κυβερνητική εναλλακτική πρόταση. Και εργαζόμαστε για αυτό καθημερινά μέσα και έξω από τη Βουλή.

Προχωράμε, λοιπόν, με επόμενο σταθμό τις ευρωεκλογές. Πάμε όλοι μαζί. Ενωμένοι. Ανανεωμένοι. Δυνατοί. Για να σηματοδοτήσουμε τη νικηφόρα πορεία μας απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Για μια Ελλάδα με δίκαιη και ανθεκτική κοινωνία, που θα μπορεί να προσφέρει πολλές και καλές θέσεις εργασίας στη νέα γενιά, να της δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσει και πάλι στον τόπο της»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

div style=”margin-bottom: 40px” id=”sas_80652″>

Πηγή: economico.gr