Ύστατο κάλεσμα Τσίπρα σε ΠΑΣΟΚ- ΚΚΕ: Ελάτε να παραμερίσουμε τις διαφορές μας
Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, Πέμπτη 18 Μαΐου 2023. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΛΕΟΝ…
… ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ!!!!

του Παύλου Α. Στράνα
Η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στο Σταρ, και τη Μάρα Ζαχαρέα, απέδειξε περίτρανα, όχι μόνο την ανικανότητα του να αντιληφθεί τις συνθήκες, και τα δεδομένα κάθε στιγμής, αλλά επί πλέον και την κακία που εκπέμπει για κάθε τι που δεν συμφωνεί με την ανερμάτιστη παράλογη και ανήθικη σκέψη και συμπεριφορά του.

  • Δεν γράφω βαριές κουβέντες, περιγράφω αυτό που βλέπω και ακούω.

Όλοι όσοι έχουμε μία στοιχειώδη γνώση για τα πολιτικά πράγματα, ψάχνουμε να βρούμε γιατί οι οπαδοί του κόμματος του, αντιδρούν με τόσο μίσος και κακία, εναντίον όποιου δεν συμφωνεί με τις απόψεις τους, από την επωδό «δηλαδή είσαι φασίστας;», που ακούγαμε όλοι όσοι διαφωνούσαμε με την πολιτική Σύριζα χρόνια τώρα, μέχρι την επίθεση στον ασθενή Σαββόπουλο, επειδή είπε, αυτό που ο κ. Τσίπρας, ακριβώς το ίδιο είπε μόλις χτες, χωρίς βέβαια να δεχτεί το μπούλινγκ των τρολ του.

Μόνο που ο Σαββόπουλος το είπε με λαχτάρα για την πορεία της χώρας, ενώ ο κ. Τσίπρας το είπε με κακία για τις επιλογές των πολιτών.

  • Δείτε λοιπόν γιατί είναι επικίνδυνος ο κ. Τσίπρας. 

Δήλωσε στην κ. Ζαχαρέα ότι:

«Δεν ψάχνουμε να βρούμε τις αιτίες στο λαό ή στους αντιπάλους μας».
Οπότε περιμένεις να ακούσεις ότι αφού δεν φταίνε αυτοί, μάλλον φταίει ο ίδιος.
Και συνέχισε ότι ήταν «στρατηγικός εγκλωβισμός η απλή αναλογική»!
Όπως καταλαβαίνετε το στρατηγικός εγκλωβισμός είναι το λάθος, στην …Συριζαϊκή διάλεκτο. Εντάξει αλλά θα μας πει ποιος φταίει;

  • «Δεν μετανιώνουμε, γιατί ήταν και παραμένει και όραμα και διαχρονικό αίτημα της Αριστεράς η ισοτιμία της ψήφου», συμπληρώνοντας, ωστόσο, πως «το πολιτικό σύστημα δεν είναι ώριμο» για την απλή αναλογική και «στην ανωριμότητα αυτή το ακολούθησε και η πλειοψηφία των πολιτών», που φαίνεται ότι επιθυμεί κυβερνήσεις αυτοδυναμίας και όχι συνεργασίας.

Τρα-γι-κό!!!

Ανώριμο το πολιτικό σύστημα, ανώριμος και ο λαός, αλλά …δεν ψάχνουμε να βρούμε αιτίες στο λαό και στους αντιπάλους μας, από το ίδιο στόμα, την ίδια στιγμή!!!

Στην πρώτη φράση, μας λέει ότι δεν φταίει ο λαός και οι αντίπαλοί μας, και στην αμέσως επόμενη, όχι μόνο του καταλογίζει αποκλειστικά την ευθύνη, αλλά χαρακτηρίζει και το πολιτικό σύστημα, και τον λαό σαν «ανώριμους», ο ώριμος, …επειδή διαφώνησαν με την αφεντιά του και τον καταψήφισαν!!!.

  • Τι να πει κανείς;

Αυτός ο άνθρωπος που το 2015, κατάστρεψε τη χώρα, και μετά από τα τρία χρόνια ομολόγησε πως είχε «αυταπάτες» για την στάση των Ευρωπαίων, σήμερα, έχοντας ρίξει όλους τους δήμους και τις περιφέρειες αλλά και τη χώρα, σε ακυβερνησία με την απλή αναλογική που ψήφισε, έρχεται και ανερυθρίαστα κατακεραυνώνει τον Ελληνικό λαό, και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα ότι είναι ανώριμοι γιατί δεν εκτίμησαν την απλή αναλογική, …την οποία ο ίδιος τώρα χαρακτηρίζει «στρατηγικό εγκλωβισμό».!!!

Και μέσα σε όλα, διδάσκει και …Ελληνικά, φαίνεται πως από τον ίδιο τα έμαθε και η κ. Νοτοπούλου που στέλνει τον Σύριζα στις επιτροπές της Βουλής… αρτιμελή!!!
Τι είπε πάλι …ο σπουδαγμένος;
«Η διαρκής απεύθυνση μας…»

Το ρήμα απευθύνομαι. Το … ουσιαστικό κατά Τσίπρα; Η …απεύθυνση!!!
(Μπαμπινιώτη, ετοιμάσου για… προσθήκη στο λεξικό σου!!!).

Πολλοί θα πείτε, σιγά ένα λάθος έκανε, όπως θα πείτε αναγνώρισε την ήττα του και θα αλλάξει. Λάθος. Καμία ήττα δεν αναγνώρισε!!!

Κατά την δήλωση του έχασε γιατί «το πολιτικό σύστημα είναι ανώριμο, και στην ανωριμότητα του το ακολούθησε και ο λαός», αυτοί φταίνε, όχι ο ίδιος.

Ο άνθρωπος έχει τρικυμία εν κρανίω, και είναι σοβαρά επικίνδυνος για τα δημόσια πράγματα.

Δεν φταίνε τελικά τα τρολάκια του, που γράφουν να πάθουν καρκίνο όσοι δεν ψήφισαν Σύριζα, δεν φταίει η κ. Νοτοπούλου που αμολάει λέξεις κι όποιον πάρει ο χάρος, δεν φταίνε οι οπαδοί που βρίζουν γεμάτοι κακία τον Σαββόπουλο επειδή είπε δέκα μέρες πριν, αυτό που κατάλαβε ο Τσίπρας μόλις χτες, ότι οι Έλληνες θέλουν αυτοδύναμες κυβερνήσεις.

Και δεν φταίνε, γιατί όλοι αυτοί ακολουθούν το πρότυπο του αρχηγού.
Όλοι αυτοί μαζί, είναι η προσωπικότητα του αρχηγού, που είπε χτες τα ίδια που λένε και τα τρολ, αλλά λίγο καλυμμένα.

  • Το ξαναγράφω για να εμπεδώσετε την επικινδυνότητα του ανθρώπου.

Δηλώσεις σε διάστημα δέκα λεπτών:
«Δεν ψάχνουμε να βρούμε τις αιτίες στο λαό ή στους αντιπάλους μας».
«το πολιτικό σύστημα δεν είναι ώριμο»
«Στην ανωριμότητα αυτή το ακολούθησε και η πλειοψηφία των πολιτών»,
που φαίνεται ότι επιθυμεί κυβερνήσεις αυτοδυναμίας και όχι συνεργασίας.
Εμείς καταθέσαμε δημόσια τις προτάσεις μας, αλλά «η στάση των άλλων πολιτικών κομμάτων ήταν εχθρική» αντέτεινε ο κ. Τσίπρας, περιγράφοντας πως «η διαρκής  απεύθυνσή μας ήταν και μια διαρκής διερεύνηση».

Και φυσικά όπως όλοι οι μικροί, που παραμένουν δεμένοι με καρέκλες ηρωοποιούν την απόφαση τους να μην σηκωθούν από αυτήν, ακόμα και όταν αποτυγχάνουν, έτσι και ο κατά Καμμένο μικρός Αλέξης, αποφάσισε ότι «δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω», κακοποιώντας άλλη μια φορά την Ελληνική γλώσσα, αφού η φράση που ξεστόμισε, εννοιολογικά σημαίνει ότι, αν είχα το δικαίωμα θα την έκανα ευχαρίστως.

Επειδή λοιπόν ήθελε, αλλά δεν… είχε δικαίωμα να το κάνει,… μάλλον θα του κάνει την χάρη να τον… λιποτακτήσει ο λαός στις 25 Ιούνη!!!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr