Ο εισαγγελέας καλεί Βαξεβάνη. Ποινική προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε ο Ισίδωρος Ντογιάκος

Παρενέβη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντοκουμέντο», στο οποίο εμφανίζονται σειρά ονομάτων, μεταξύ των οποίων και υπουργοί και άλλα πρόσωπα, όπως είναι δημοσιογράφοι και λοιποί παράγοντες του δημοσίου βίου να έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση οι τηλεφωνικές τους επικοινωνίες.

Ο κ. Ντογιάκος έδωσε ήδη παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, να διενεργήσει ποινική προκαταρκτική έρευνα για τα καταγγελλόμενα και να καλέσει σε κατάθεση τον εκδότη της εφημερίδας, δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

Σύμφωνα με την παραγγελία του κ. Ντογιάκου, ο δημοσιογράφος πρέπει να κληθεί άμεσα να εξεταστεί και να προσκομίσει όσα στοιχεία διαθέτει, ενώ παράλληλα να κληθούν και να εξεταστούν και τυχόν άλλα πρόσωπα τα οποία θα προτείνει, προσκομίζοντας όσα στοιχεία διαθέτουν για την εν λόγω υπόθεση προς απόδειξη των όσων αναφέρονται στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντοκουμέντο».

Ήδη, η παραγγελία του ανωτάτου εισαγγελικού λειτουργού διαβιβάζεται στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για να υλοποιηθεί με την κλήση του εκδότη και δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr