Σταϊκούρας μείωση ΦΠΑ

Μετά από δύο χρόνια πανδημικής κρίσης, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει, δια ζώσης, στη Θεσσαλονίκη την κορυφαία εορταστική του εκδήλωση, το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο, με επίσημο ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος θα τοποθετηθεί σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας και άλλα θέματα των αρμοδιοτήτων του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, στο THE MET Hotel, προς τιμήν των μελών, συνεργατών και φίλων του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων του πολιτικού, διπλωματικού, τραπεζικού, επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου, καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ιδιαίτερη θα είναι η παρουσία εκπροσώπων μεγάλων γερμανικών εταιρειών, όπως και εγχώριων επιχειρήσεων.

Τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης θα καλωσορίσουν ο Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνος Μαραγκός και ο Πρόεδρος Επιτροπής Β. Ελλάδος & Γ’ Αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Στέφανος Τζιρίτης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λάβει χώρα βράβευση των πιο παλιών και ενεργών μελών του Επιμελητηρίου, καθώς και προσωπικοτήτων που συνέδραμαν ουσιαστικά στην πορεία του φορέα.

Την έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο Διευθυντής Παραρτήματος Β. Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Γιώργος Θεοδωράκης.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, με ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων έναντι της πανδημίας, θα διεξάγει την ανωτέρω εκδήλωση με βάση τον κανόνα 2G+ (εμβολιασμένοι, νοσήσαντες και αρνητικό rapid test). Για την είσοδό των συμμετεχόντων θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση αρνητικού rapid test 24 ωρών, μέσω της βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου Covid-19 από την ιστοσελίδα www.gov.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση καθώς και η δήλωση συμμετοχής, η οποία λόγω  περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, διατίθενται στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: www.german-chamber.gr, στην ενότητα εκδηλώσεις.

 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr