Την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν σύμφωνα με πληροφορίες οι καταγγελίες του Βασίλη Στίγκα, αρχηγού του κόμματος των «Σπαρτιατών», ο οποίος από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για «Greek mafia και Δον Κορλεόνε» και ανέφερε πως βουλευτές του κόμματος του καθοδηγούνται από «εξωκοινοβουλευτικά κέντρα», αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως πίσω από αυτά βρίσκεται ο έγκλειστος στις φυλακές Ηλίας Κασιδιάρης.

Μετά από αυτές τις δημόσιες καταγγελίες του κ. Στίγκα η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διενεργεί επείγουσα προκαταρκτική εξέταση. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της έρευνας ο κ. Στίγκας έχει κληθεί κατά τις ίδιες πληροφορίες να καταθέσει ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Γ. Αδειλίνη την ερχόμενη Τρίτη.

  • Θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή το economico με τίτλο Η ώρα της Δικαιοσύνης: “μαφία, κόζα νόστρα και Κορλεόνε” δρουν στη Βουλή είχε πάρει την πρωτοβουλία να καλέσει την εισαγγελία του Αρείου Πάγου να παρέμβει και τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου κ. Τασούλα να στείλει τα πρακτικά της συνεδρίασης με όσα φοβερά αποκάλυψε ο αρχηγός των Σπαρτιατών (ενώπιον του Σώματος) στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, ολοταχώς προς διάλυση οδηγούνται οι «Σπαρτιάτες» με τους 11 βουλευτές να έχουν απομονώσει πλήρως τον

Σήμερα ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ανακοίνωσε την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί. Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζεται και ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος αναμένεται να πράξει το ίδιο.

Και οι δύο βουλευτές σε συνέντευξη τους είχαν προαναγγείλει την πρόθεσή τους να ανεξαρτητοποιηθούν  υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τον πρόεδρο του κόμματο Βασίλη Στίγκα.ότε του απομένουν έξι βουλευτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr