Πιτσιόρλας Τσίπρας

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ το οποίο αναμένεται να προκαλέσει νέα σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει ο Μιχάλης Μητσός στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Στέργιος Πιτσιόρλας λέει χαρακτηριστικά «το συγκλονιστικό είναι ότι εκείνη την περίοδο εγώ ήμουν πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ! Διαχειριζόμουν κολοσσιαία θέματα, πολύ κρίσιμα για την πορεία της χώρας, τα λιμάνια, το Ελληνικό, σε ένα τρομερά δύσκολο κλίμα όπου δεχόμουν πανταχόθεν πολλαπλές επιθέσεις. Ξέρανε ότι υπήρχε μία παρακολούθηση και το άφησαν έτσι, χωρίς να μου πουν κουβέντα».

Ο Τσίπρας με απασχολεί περισσότερο

Μάλιστα ερωτηθείς τι είναι αυτό που το ενοχλεί περισσότερο, τονίζει «Ναι ο Τσίπρας με απασχολεί. Γιατί ειδικά με εκείνον είχα μία σχέση που πήγαινε πολύ βαθιά πίσω, καθώς και μία άριστη συνεργασία, δεν μπορώ να πω ότι οποιαδήποτε στιγμή με άφησε ακάλυπτο ή ότι μου έστησε παγίδα. Χωρίς να αποκλείω λοιπόν τις νομικές ενέργειες, το καθοριστικό για εμένα είναι η πολιτική και ηθική διάσταση αυτής της υπόθεσης».

Οπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ ο Στέργιος Πιτσιόρλας θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και αξιώνει μία απάντηση. Το ότι δεν παίρνει καμία, το ότι δεν τον παίρνει ο Τσίπρας για να του πει ήξερα, δεν ήξερα «είναι κι αυτό μια απάντηση».

Δεν έχω την παραμικρή ενημέρωση από κανέναν 

Παράλληλα ο κ.Πιτσιόρας ερωτηθείς αν πιστεύει πως η παρακολούθησή του έγινε με εισαγγελική εντολή, ήταν δηλαδή νόμιμη, απαντά «αν παρακολουθούσαν εμένα, προφανώς ήταν παράνομη. Ξαναλέω δεν έχω την παραμικρή ενημέρωση, από κανέναν».

Ο κ.Πιτσιόρλας προσθέτει μάλιστα ότι έχει φτάσει στο συμπέρασμα πως παρακολουθούσαν τον ίδιο προσωπικά, ευθέως και όχι από σπόντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr