Πόλεμος Ουκρανία

Εφιαλτικό το ξημέρωμα στο Κίεβο, με τις εκρήξεις να αρχίζουν από τις 05:00 τα ξημερώματα. Ο πόλεμος στην Ουκρανία μπήκε στην 20η μέρα και η Ρωσία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, επιτέθηκε ξανά σε κατοικημένες περιοχές.

Το Κίεβο βομβαρδίζεται συνεχώς από τις δυνάμεις της Ρωσίας, καθώς ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση της πρωτεύουσας της Ουκρανίας.

Ο νέος γύρος των ρωσικών βομβαρδισμών

Ο νέος γύρος ρωσικών βομβαρδισμών ξεκίνησε λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (15.03.2022) όταν όσοι βρίσκονταν στην πόλη ξύπνησαν από μπαράζ ισχυρών εκρήξεων.

Τρεις έγιναν συνολικά, τρομοκρατώντας τους κατοίκους. Και όλα αυτά την ώρα που οι μάχες γύρω από την ουκρανική πρωτεύουσα, την οποία επιδιώκει να περικυκλώσει ο ρωσικός στρατός, δεν σταματούν να κλιμακώνονται.

Τουλάχιστον δύο νεκροί 

Σε δυο από τα σημεία όπου έγιναν οι ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο βρίσκονται σπίτια, με την πλευρά της Ουκρανίας να κατηγορεί τη Ρωσία ότι στοχοποιεί ξανά αμάχους! Σύμφωνα με τις ουκρανικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, τουλάχιστον δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Σε 15ώροφη πολυκατοικία στη δυτική συνοικία Σβιάτοσιν δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών. Από την επίθεση στο κτίριο, προκλήθηκε μεγάλη φωτιά. «Δύο άψυχα σώματα βρέθηκαν επιτόπου», κατά την ίδια πηγή, ενώ διασώθηκαν 27 άλλοι ένοικοι του κτιρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr