Αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο («δεν σκέφτομαι για ομιλία νίκης ή ήττας, παρ’ ελπίδαν θα γίνει ένα από τα δύο»…) ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να παρακολουθήσει τη ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών από τον Λευκό Οίκο.

Ωστόσο, δεν θα περιοριστεί στο να παρακολουθεί τηλεόραση, αλλά θα λαμβάνει τακτικά ενημερώσεις σχετικά τις εξελίξεις, καθώς ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας έχει δημιουργήσει μια «αίθουσα πολέμου» στην προεδρική κατοικία στην Ουάσινγκτον.

Πληρώνει η εκστρατεία

Για την ακρίβεια, η ομάδα αυτή θα βρίσκεται δίπλα στη Δυτική Πτέρυγα και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την εκστρατεία, όπως ανέφερε εκπρόσωπός της, προκειμένου να δείξει ότι δεν χρησιμοποιούνται ομοσπονδιακοί πόροι για προεκλογικούς σκοπούς.

Μάλιστα, ο διευθυντής επικοινωνίας της εκστρατείας του Τραμπ Τιμ Μέρτο διαβεβαίωσε ότι «κάθε κομμάτι του εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου του WiFi και των υπολογιστών, πληρώθηκε από την εκστρατεία και δεν εμπλέκεται προσωπικό του Λευκού Οίκου».

Πηγή: economico.gr