ισραηλινός πυροσβέστης

Στη ΜΕΘ του ΚΑΤ νοσηλεύοντα από τις 5 Αυγούστου δύο αδέρφια, 53 και 55 ετών, που συμμετείχαν εθελοντικά στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στην Αττική.

Στη Μονάδα Εγκαυμάτων 

Τα δύο αδέρφια έχουν υποστεί εκτεταμένης έκτασης εγκαύματα και εισπνευστικό έγκαυμα και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, με την κατάσταση τους να κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή.

Άλλοι δύο εθελοντές, 33 και 57 ετών, νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων Πλαστικής Χειρουργικής του ΚΑΤ με εγκαύματα περιορισμένης έκτασης στα άνω άκρα και ανταποκρίνονται στη θεραπεία, ενώ στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας νοσηλεύεται ο πυρσοβέστης που είχε πέσει σε πηγάδι.

Η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων εθελοντών δασοπυροσβεστών που διακομίστηκαν στο ΓΝΑ ΚΑΤ την 05 Αυγούστου 2021, έχει ως ακολούθως:

32χρονος ισραηλινός πυροσβέστης ανάμεσα στους τραυματίες 

Επιπλέον, όπως αναφέρει η ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, 32χρονος Ισραηλινός πυροσβέστης, διακομίστηκε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας (09.08.2021) στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» με τραύμα στο βλέφαρο.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στην περιοχή Αφιδνών, όπου επιχειρεί η ομάδα πυροσβεστών από το Ισραήλ.

Τέλος ένας 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης στην Ηλεία, νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, καθώς μπήκε ξένο σώμα στο μάτι του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr