Σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα αποφάσισε να προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι οποίες θα ανακοινωθούν αν όχι σήμερα, το πολύ έως αύριο.

Σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα αποφάσισε να προχωρήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι οποίες θα ανακοινωθούν αν όχι σήμερα, το πολύ έως αύριο.

Η σημαντικότερη αλλαγή, που έρχεται για να τονώσει το αίσθημα ασφάλειας, πρόκειται να γίνει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο επανέρχεται, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αντί του Γιάννη Οικονόμου. Παράλληλα, θα αντικατασταθεί και ο υφυπουργός Προστασίας του πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος.

Πληροφορίες αναφέρουν ως επικρατέστερο για να διαδεχθεί τον κ. Γιάννη Οικονόμου τον νυν υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και αντιστοίχως να τον διαδέχεται στο πόστο του ο νυν υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης. Τον κ. Γεωργιάδη στο υπουργείο Εργασίας θα διαδεχθεί πιθανότατα ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η πληροφορία για υπουργοποίηση του Θόδωρου Ρουσόπουλου δεν φαίνεται να ευσταθεί, καθώς πρόκειται να εκλεγεί πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Πάντως στο Μέγαρο Μαξίμου τηρούν σιγή ιχθύος ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του Πρωθυπουργού με στενούς του συνεργάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr