Η LG βραβεύθηκε για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον κλάδο ενεργειακών προϊόντων και συστημάτων

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ξεχώρισε στα φετινά Energy Mastering Awards, αποσπώντας το Silver βραβείο στην κατηγορία Energy building products and systems‘. Η συγκεκριμένη κατηγορία, επιβραβεύει ολοκληρωμένα προγράμματα που αφορούν την προσφορά εξειδικευμένων ενεργειακών λύσεων για επαγγελματίες. Τo βραβείο παρέλαβε ο κ. Χρήστος Γκέκας, Mechanical Engineer NTUA, MSc AE Academy Supervisor.

Συγκεκριμένα, η LG διακρίθηκε για τη συμβολή της στην αναβάθμιση του παλαιού κτηρίου της Ελευθεροτυπίας: το ανακαινισμένο κτήριο ονομάζεται πλέον ‘METROPOLIS’ και αποτελεί ένα υπερσύγχρονο επαγγελματικό χώρο, με βιοκλιματικό χαρακτήρα και πιστοποίηση LEED. Στο πλαίσιο της συνεργασίας LG – METROPOLIS, στο κτήριο εγκαταστάθηκαν 31 εξωτερικές μονάδες Multi V 5, αποτελούμενες από τις μονάδες Hydrokit, συνολικής ψυκτικής απόδοσης πάνω από 1.400kw (506Hp), με περίπου 240 εσωτερικές μονάδες και 30 Heat Recovery μονάδες, καθώς και την εγκατάσταση 7σετ split units (κασέτες και τοίχου) σε χώρους με ειδικές απαιτήσεις, όπως computer rooms. Η επιλογή των συγκεκριμένων λύσεων έγινε με κριτήριο τόσο την λειτουργικότητα του κτηρίου, αλλά και την δυνατότητα για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και ανάλογη μείωση του λειτουργικού κόστους, χάρη στα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των ολοκληρωμένων συστημάτων LG.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας ήταν ανέκαθεν να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε επαγγελματία, παρέχοντας την κατάλληλη λύση ψύξης-θέρμανση που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση. Οι ολοκληρωμένες λύσεις LG, πέρα από επιδόσεις και αξιοπιστία, προσφέρουν επιπλέον στον επαγγελματία μέγιστη εξοικονόμηση πόρων και μείωση λειτουργικών δαπανών, με τον πιο φιλικό για το περιβάλλον τρόπο. Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει τα πολλαπλά οφέλη των λύσεων LG και μας δίνει επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε δυναμικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr