Βρετανία βουλευτές

Σοβαρό πολιτικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς δημοσιεύματα την Πέμπτη αναφέρουν ότι τρία μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων και του Κοινοβουλίου της Σκωτίας μέθυσαν εν πτήσει προς το Γιβραλτάρ, όπου πήγαιναν να επισκεφθούν βρετανική στρατιωτική μονάδα, ώστε ήταν σε πολύ κακή κατάσταση κατά την προσγείωση.

Την κατέβασαν από το αεροσκάφος 

Η μία από τους βουλευτές ήταν μάλιστα τόσο επηρεασμένη από την κατάποση αλκοολούχων ποτών ώστε οι αεροσυνοδοί αναγκάστηκαν να την αποβιβάσουν από το αεροσκάφος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Πρόκειται για βουλευτή των Εργατικών στο βρετανικό κοινοβούλιο, αλλά το όνομά της δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο και της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, χωρίς να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την επίσκεψη στον στρατώνα όπως είχε προγραμματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ήδη αρκετά μεθυσμένη όταν επιβιβάστηκε στην πτήση στη Βρετανία.

Έλλειψη σεβασμού στις Ένοπλες δυνάμεις 

Οι άλλοι δύο βουλευτές είναι μέλη της Βουλής της Σκωτίας, τα ονόματα των οποίων είναι Ντέιβιντ Λίντεν και Ντρου Χέντρι. Το κόμμα τους, το Εθνικό Κόμμα της Σκωτίας, αρνείται πάντως την ανάμιξή τους στο περιστατικό.

Ο υπουργός Αμύνης του Ηνωμένου Βασιλείου Μπεν Γουόλας δήλωσε ότι «αυτού του είδους η συμπεριφορά επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας και θέτει τους στρατιώτες μας σε δύσκολη θέση».

Πηγή: The Times, Daily Express, Daily Mail, Times Radio

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr