Μάνος Τσίπρας

Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νίκη Κεραμέως για τη μάχη που έδωσαν στη Βουλή για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, έδωσε ο Στέφανος Μάνος ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στη στάση του Αλέξη Τσίπρα επισημαίνοντας πως «με τον λαϊκισμό του βλάπτει ακόμα και αυτούς που νομίζει ότι ευνοεί», καθώς με την πρότασή του για αναδρομική κατάργηση υπονομεύει τις σπουδές των φοιτητών.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην υπουργός υπογραμμίζει πως με τη στάση του ο πρωθυπουργός «παρέσυρε τον Αλέξη Τσίπρα να υποσχεθεί την αναδρομική κατάργηση της, κάτι που όπως τονίζει θα υπονομεύσει, αν ποτέ εφαρμοστεί, τις σπουδές όλων των σωστών φοιτητών»

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή του: «Συγχαρητήρια σε Μητσοτάκη και Κεραμέως για τη μάχη που έδωσαν για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα ΑΕΙ. Παρέσυραν τον αρχηγό της αντιπολίτευσης να υποσχεθεί την αναδρομική! κατάργηση της που θα υπονομεύσει, αν ποτέ εφαρμοστεί, τις σπουδές όλων των σωστών φοιτητών».

Εν συνεχεία ο Στέφανος Μάνος σημειώνει: «Μόνο λάθος του κ. Μητσοτάκη όταν είπε ότι η στάση του έχει πολιτικό κόστος. Κάνει λάθος! Έχει σημαντικό πολιτικό όφελος! Πολιτικό κόστος έχει ο κ. Τσίπρας που με τον λαϊκισμό του βλάπτει τους περισσότερους, ακόμη και εκείνους που νομίζει ότι ευνοεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr