Στο τιμόνι του ΟΤΕ μέχρι τον Ιούνιο του 2024 θα παραμείνει ο Μιχάλης Τσαμάζ, έπειτα από απόφαση του ΔΣ για επέκταση της σύμβασής του.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε ο Όμιλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ κατά τη συνεδρίαση της 14 ης Δεκεμβρίου 2021, αποφάσισε την ανανέωση της σύμβασης του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, μέχρι την 30η Ιουνίου 2024, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.

Η ανανέωση της σύμβασης του κ, Τσαμάζ διευρύνει το ρεκόρ του ως ο μακροβιότερος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ. Ο κ. Τσαμάζ είναι επικεφαλής του Οργανισμού από το Νοέμβριο του 2010, έχοντας διαχειριστεί τις πλέον δύσκολες συνθήκες κατά την περίοδο της κρίσης. Στον ΟΤΕ ο κ. Τσαμάζ κατείχε σειρά θέσεων ευθύνης από το 2001, επιβλέποντας την πορεία των θυγατρικών του ομίλου εκτός Ελλάδος και συνεισφέροντας στην εξυγίανση των διεθνών δραστηριοτήτων. Έχει διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων θυγατρικών του ΟΤΕ και της COSMOTE στο εξωτερικό και μέλος του ΔΣ της ΕΕ, στην Μεγάλη Βρετανία.

Πηγή: economico.gr