Πορτογαλία εμβόλιο

Σοκ και ερωτήματα έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου μιας υγειονομικού, μόλις 41 χρονών, στην Πορτογαλία δύο ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Η Σόνια Ασεβέντο από την Πορτογαλία πέθανε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, δύο 24ωρα αφότου της είχε χορηγηθεί η πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer και χωρίς να έχουν αναφερθεί παρενέργειες.

Σύμφωνα με την Daily Mail αναμένεται πλέον η νεκροψία προκειμένου να διαλευκανθεί η αιτία του αιφνίδιου θανάτου της γυναίκας – μητέρας δύο παιδιών – που εργαζόταν στη μονάδα Παιδιατρικής σε Ινστιτούτο Ογκολογίας στο Πόρτο.

Τον θάνατο της υγειονομικής υπαλλήλου επιβεβαιώσε και η ιατρική μονάδα στην οποία εργαζόταν, σημειώνοντας ότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι αιτίες που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής της.
Η άτυχη γυναίκα, που ζούσε με την οικογένειά της στο Πόρτο, εργαζόταν για περισσότερα από δέκα χρόνια στο Ινστιτούτο Ογκολογίας.

Όταν μάλιστα έλαβε, από τους πρώτους, το εμβόλιο της Pfizer, το ανακοίνωσε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook αλλάζοντας την κεντρική φωτογραφία, στην οποία φαινόταν πως εμβολιάστηκε.

Πηγή: economico.gr