Το μεσημέρι συνεδριάζει η νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, παρουσία του Αλ. Τσίπρα

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ , σύμφωνα με πληροφορίες, πρότεινε ομόφωνα  τον Σωκράτη Φάμελλο για πρόεδρο της ΚΟ του κομμάτος στη θέση του Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γραμματεας του κόμματος, Ράνια ΣβίγκουΡάνια ΣβίγκουΡάνια Σβίγκου εισηγήθηκε Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής στις 13 Ιουλίου, διαρκές συνέδριο τέλος Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος από τη βάση.

Αντιπρόεδρος στη Βουλή θα προταθεί η Όλγα Γεροβασίλη, για την οποία φαίνεται να υπάρχει συμφωνία από όλες τις τάσεις, ενώ οι Διονύσης Καλαματιανός και η Σία Αναγνωστόπουλου έχουν προταθεί για Γραμματείς της ΚΟ, χωρίς να έχουν ακόμη καταλήξει. Ο Παύλος Πολάκης φέρεται να πρότεινε για την θεση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Θεοδώρα Τζάκρη.

Για την θέση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, προτείνεται ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος κατείχε αυτή την θέση και στην προηγούμενη βουλη

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Η διαδικασία ξεκίνησε με εισήγηση της γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου. Μετά τη Ράνια Σβίγκου τον λόγο πήρε ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Παύλος Πολάκης αλλά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr