Υπουργείο Εργασίας

Για αυτογελιοποίηση κατηγορεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων τον ΣΥΡΙΖΑ,  ο οποίος ξιφουλκεί εναντίον της πάγιας εργατικής νομοθεσίας την οποία και ο ίδιος εφάρμοσε ως κυβέρνηση.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναφέρεται :

Fake News

“Επειδή τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ και της εφημερίδας ΑΥΓΗ άρχισαν… από το πρωί, ενημερώνουμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την εφημερίδα και τον εργατολόγο εκπρόσωπο του κόμματος για τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξιφουλκεί εναντίον της πάγιας εργατικής νομοθεσίας, την οποία και ο ίδιος εφάρμοσε ως κυβέρνηση.

Οι ορισμοί του άρθρου 16 – για αυτούς που θεωρούνται ότι αναζητούν εργασία και όσους δεν θεωρούνται ότι αναζητούν – δεν αποτελούν νέα διάταξη, αλλά επανάληψη του άρθρου 3 του ν. 1545/ 1985, που εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες. Επομένως συμπεριελήφθησαν ξανά στο νέο νομοσχέδιο για την πληρότητα του νομικού κειμένου, στο πλαίσιο της καλής νομοθέτησης.

Ο κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ προς την ψευδολογία δεν έχει φραγμό 

Είναι προφανές ότι ο κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ προς τα fake news και την ψευδολογία δεν έχει κανένα φραγμό και ο Θεός ξέρει τι θα ακούσουμε πάλι αυτές τις μέρες, μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου «Δουλειές ξανά».

Πάντως ο εργατολόγος που βγαίνει συχνότατα στις τηλεοράσεις ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ας ανοίγει που και που κανένα εγχειρίδιο του Εργατικού Δικαίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr