Στην θάλασσα του Οχότσκ, στη ρωσική Άπω Ανατολή, εντοπίστηκαν τα συντρίμια αεροσκάφους Antonov An-26, μετά την ανακοίνωση πως αγνοείται η τύχη ενός αεροπλάνου με 28 επιβαίνοντες που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στη ρωσική Απω Ανατολή.

Συντρίμμια στη θάλασσα

Ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εντόπισαν το σημείο στο οποίο ένα αεροπλάνο Antonov An-26 συνετρίβη στη θάλασσα, και πλοία καταπλέουν στο σημείο της συντριβής, σύμφωνα με το πρακτορείο RIA. Το αεροπλάνο κατευθυνόταν στην κωμόπολη Παλάνα κοντά στην ακτή της Θάλασσας του Οχότσκ. Η επαφή με το αεροπλάνο χάθηκε ενώ πετούσε πάνω από τη Χερσόνησο Καμτσάτκα.

Οι 28 επιβαίνοντες

Το αεροπλάνο, ένα An-26, εκτελούσε πτήση από την περιφερειακή πρωτεύουσα Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκι προς την κωμόπολη Παλάνα, στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου, όταν έπαψε να εκπέμπει σήματα αναγνώρισης, ανφέρεραν τα πρακτορεία. Στους 28 επιβαίνοντες περιλαμβάνονται έξι μέλη του πληρώματος και ένα ή δύο παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες. Το πρακτορείο Ιντερφάξ μετέδωσε επικαλούμενο το τοπικό κέντρο μετεωρολογίας πως στην περιοχή επικρατούσε νέφωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr