Πολάκης ΣΥΡΙΖΑ

Φουντώνει η θύελλα Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρώην υπουργό να καλείται για εξηγήσεις στην επιτροπή Δεοντολογίας μετά την ανάρτησή του στο Facebook που έκανε άνω κάτω την αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος και η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Όλγα Γεροβασίλη κάλεσαν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας αύριο το πρωί στην Κουμουνδούρου να δώσει εξηγήσεις για την φωτογραφία από φαγοπότι στα Χανιά εν μέσω καθολικού lockdown.

Πληροφορίες του economico.gr αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε εισηγηθεί από χθες την δημόσια επίπληξη του Παύλου Πολάκη, αλλά κατ΄αρχάς ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να μην δοθεί διάσταση στο θέμα.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην συνέντευξή του στο Star κάλυψε σε μεγάλο βαθμό τον πρώην υπουργό, προκαλώντας δυσφορία στην Κουμουνδούρου.

Το γεγονός που μέτρησε στην τελική απόφαση να κληθεί στην επιτροπή Δεοντολογίας ήταν οι επιθετικές απαντήσεις που έδωσε ο ίδιος σε όσους τον επέκριναν για την ανάρτηση. Απαντώντας στα σχόλια, ο Παύλος Πολάκης ενημέρωσε πως είναι με τεστ Pcr αρνητικός για τον κορονοϊό και επιτέθηκε «στα τρολ» που «κάνουν φασαρία για να καλύψουν την αισχρή αποτυχία της διαχείρισης του Μητσοτάκη για την πανδημία».

“Είμαι πολύ πιο επιστήμονας από εσάς για να τηρώ τα μέτρα, αλλά δεν θα σταματήσουμε να ζούμε», έγραψε.

Στην Κουμουνδούρου υπάρχει γενική οργή με τον πολλοστό φάλτσο του πρώην υπουργού, καθώς θεωρείται πως την ώρα που η κυβέρνηση ήταν πιεσμένη λόγω της έκρηξης της πανδημίας και του lockdown, με την συμπεριφορά του της έδωσε οδό διαφυγής και την ευκαιρία να αλλάξει την ατζέντα.

Πηγή: economico.gr