τρίτη δόση

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός με την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του νέου κοροναϊού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι και αφού συνομίλησε με πολίτες που περίμεναν τη σειρά τους για το εμβόλιο, εμβολιάστηκε και ο ίδιος.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε δώσει το παρών στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, υπενθυμίζοντας ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

«Ας κάνουμε βίωμά μας το “πρώτα η επιστήμη

«Ας κάνουμε βίωμά μας το “πρώτα η επιστήμη”. Πρέπει να δώσουμε τον λόγο στους επιστήμονές μας που μας λένε ότι πρώτα απ’ όλα πρέπει να εμβολιαστούμε και να είμαστε ασφαλείς.

Κάθε μέρα έχουμε 40 νεκρούς με τους περισσότερους να είναι ανεμβολίαστοι και είναι ένα δράμα γιατί θα μπορούσαν πάρα πολλοί από αυτούς τους θανάτους να έχουν αποφευχθεί αν κάναμε την απλή κίνηση να πάμε έστω και τώρα να εμβολιαστούμε», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εγώ προσωπικά», είπε, «μετά από εδώ θα πάω να κάνω την τρίτη δόση του εμβολίου όπως μου υποδεικνύουν οι ειδικοί. Αυτό το δώρο της επιστήμης στον άνθρωπο να μην το αφήσουμε αναξιοποίητο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr