Ελον Μασκ

O Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι η πολυσυζητημένη εξαγορά του Twitter «παγώνει» προσωρινά, εξαιτίας… των ψεύτικων λογαριασμών.

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας Έλον Μασκ ανακοίνωσε με μία ανάρτησή του στο Twitter ότι η συμφωνία για την εξαγορά του μέσου «παγώνει» τουλάχιστον προσωρινά, μέχρι να εξακριβωθεί αν οι ψεύτικοι και spam λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν πράγματι λιγότερο από το 5% των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Οι ψεύτικοι λογαριασμοί 

Ο Έλον Μασκ παράλληλα κοινοποίησε άρθρο του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, από τις 3 Μαΐου, που μιλούσε για τους ψεύτικους λογαριασμούς στο Twitter.

Το Tweet του Έλον Μασκ για την αναστολή: «Η συμφωνία του Twitter αναστέλλεται προσωρινά καθώς εκκρεμούν λεπτομέρειες που στηρίζουν τον υπολογισμό ότι οι λογαριασμοί spam/fake πράγματι αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 5% των χρηστών του».

“Βουτιά” για τη μετοχή της εταιρείας

Η μετοχή της εταιρίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε βουτιά 20% στην προσυνεδριακή της διαπραγμάτευση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πρόταση του Έλον Μασκ για εξαγορά του Twitter ήταν ύψους 44 δισ. δολαρίων και μάλιστα σε περίπτωση που χαλάσει η συμφωνία έχει ήδη συμφωνήσει να καταβάλει 1 δισ. δολάρια, ως ρήτρα αποζημίωσης.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή πολλοί ήταν αυτοί που αμφισβητούσαν την ικανότητα του Μασκ να καταβάλει ένα τέτοιο υπέρογκο ποσό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr