Το BOX, η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE, διευρύνει τη δραστηριότητά του και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες συνεργασίες και νέα καταστήματα.

Σήμερα, οι χρήστες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα σε 33 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον το BOX, φέρνει στην πόρτα των καταναλωτών εκτός από το αγαπημένο τους φαγητό, και τα ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» και «Κρητικός».

Μέσα από το BOX app (Android, iOS) και το www.box.gr, οι καταναλωτές μπορούν πλέον να επιλέξουν από το σούπερ μάρκετ –για πρώτη φορά- όλα τα προϊόντα που επιθυμούν (πάνω από 10.000 κωδικοί ανά αλυσίδα), με τις ίδιες τιμές και τις προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα «Μασούτης» και «Κρητικός», σε περισσότερες από 50 πόλεις πανελλαδικά. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα πιστότητας των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ, ενώ η παράδοση των παραγγελιών γίνεται ακόμα και αυθημερόν. Στα σούπερ μάρκετ «Μασούτης», η υπηρεσία online delivery του BOX είναι διαθέσιμη σε 45 πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Τρίκαλα, Μυτιλήνη κ.ά.), ενώ διαθέσιμη στους περισσότερους νομούς και στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Χαλκίδα, Κόρινθος, Ρόδο, κ.ά.) είναι και στα σούπερ μάρκετ «ΚΡΗΤΙΚΟΣ». Η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν.

Με κάθε παραγγελία ή και χρήση του app, οι καταναλωτές μπορούν να αξιοποιήσουν και τα προνόμια του ΒΟΧ, όπως πόντοι για εκπτώσεις σε επόμενη παραγγελία, πακέτα data (GB) από την COSMOTE ή δωροεπιταγές από επώνυμες εταιρείες.

Το ΒΟΧ, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 2019, έχει μπει δυναμικά στην αγορά του online delivery. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η συμφωνία με το Skroutz Food, την υπηρεσία food delivery του Skroutz. Οι χρήστες του Skroutz Food που είτε επισκέπτονται το site, είτε χρησιμοποιούν την εφαρμογή της υπηρεσίας, μεταφέρονται στην πλατφόρμα του BOX για να κάνουν τις παραγγελίες τους, ενώ στο δίκτυο του BOX θα ενταχθούν -εφόσον το επιθυμούν- επιπλέον νέα καταστήματα εστίασης, που σήμερα βρίσκονται μόνο στην πλατφόρμα του Skroutz. Πριν από λίγο καιρό το ΒΟΧ εγκαινίασε την συνεργασία του και με την Edenred υποστηρίζοντας πληρωμές από κάρτες Ticket Restaurant® στα περίπου 600 συνεργαζόμενα καταστήματα που δέχονται τις συγκεκριμένες κάρτες.

Πηγή: economico.gr