Ερντογάν Κιλιντσάρογλου

Με βαριές εκφράσεις ο Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε κατά του επικεφαλής της τουρκικής  αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με αφορμή καταγγελία περί εισαγωγής φοιτητών από το Κατάρ στις ιατρικές σχολές της Τουρκίας χωρίς εξετάσεις.

«Ο Κιλιντσάρογλου δεν είναι πλέον ζήτημα πολιτικής αλλά ψυχιατρικό ζήτημα» δήλωσε ο Ερντογάν εξαπολύοντας οργισμένος μύδρους κατά του προέδρου του CHP.

Καταγγελίες Κιλιντσάρογλου για ξέπλυμα χρήματος και εμπόριο ναρκωτικών

Είχαν προηγηθεί, χθες, πολύ σοβαρές καταγγελίες Κιλιντσάρογλου περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην Τουρκία, περί εμπορίου ναρκωτικών αλλά και ανθρώπινων οργάνων υπό την κάλυψη και τη συμμετοχή Τούρκων αξιωματούχων.

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του ο Κιλιντσάρογλου είπε  ότι “η Τουρκία ηγείται στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε όλη την Ευρώπη».

Και συνέχισε κάνοντας λόγο για εμπόριο ναρκωτικών, τζόγο μέχρι και εμπόριο οργάνων. «Η Τουρκία κλείνει τα μάτια σε αυτά εδώ και πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η εικόνα της ντροπής» ανέφερε.

Ερντογάν: “Είναι ψυχοπαθής και ψεύτης”

Απαντώντας σήμερα ο Ερντογάν, με οργίλο ύφος απεκάλεσε τον Κιλιντσάρογλου «ψυχοπαθή» και «ψεύτη» και τον κατηγόρησε ότι υπονομεύει την Τουρκία.

«Όλοι  κατά τον Κιλιντσάρογλου είναι διεφθαρμένοι, όλοι είναι κλέφτες. Όλοι είναι ληστές τραπεζών. Όλοι κάνουν λάθος, όλοι είναι κακοί. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κατάσταση παραισθήσεων. Δεν διαθέτουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον χρόνο μας για αυτόν τον ψυχοπαθή πολιτικό, ο οποίος με χαρά παραθέτει όλα αυτά τα ψέματα το ένα μετά το άλλο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Τουρκίας προκαλώντας σάλο στην Αγκυρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο


Πηγή: economico.gr