Για 2η συνεχόμενη χρονιά, τo 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παίρνει θέση σε ένα από τα μεγαλύτερα ραντεβού της τριαθλητικής κοινότητας και αποτελεί το επίσημο νερό της διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης «IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece».

Το ελληνικό τρίαθλο που συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον του αθλητικού κόσμου, φέτος φιλοξενείται στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου. Παράλληλα με τη διεξαγωγή του αγωνιστικού μέρους, θα ανοίξει τις πύλες του και το IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni Greece EXPO 2022. Η εμπορική έκθεση-σταθμός για την τριαθλητική και ευρύτερη αθλητική κοινότητα θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί το κοινό από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και για τέσσερις ημέρες, αναμένοντας περισσότερους από 2,000 αθλητές και 7,000 επισκέπτες.

Το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το επίσημο νερό του «IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece» θα δώσει το δυναμικό παρών στην έκθεση με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει γνωστούς αθλητές και όλοι μαζί να δώσουν για μια ακόμη χρονιά το σήμα της εκκίνησης για έναν ξεχωριστό αγώνα που η δύναμή του κάνει τα αδύνατα, δυνατά!

 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr