κίνηση εντυπωσιασμού

«Αναμενόμενη κίνηση φτηνού εντυπωσιασμού» χαρακτηρίζει η κυβέρνηση την πρόταση μομφής που κατέθεσε νωρίτερα σήμερα στη Βουλή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρας.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη προσθέτουν ότι θα είναι μία ευκαιρία να δοθούν απαντήσεις για όλα όσα έγιναν κατά την τριήμερη κακοκαιρία στη χώρα.

Γιατί το κάνει ο Τσίπρας 

«Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού, σχολίασε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, προσθέτοντας ότι στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας που προβλέπεται θα φανεί ανάγλυφα, τι εκφράζει και τι υπηρετεί ο καθένας.

«Θα είναι μίας πρώτής τάξεως ευκαιρία για μία συζήτηση εφ΄ όλης τη ύλης, μια συζήτηση που οι πολίτες θα έχουν άλλη μία ευκαιρία, να ακούσουν για την οικονομία, για τη θωράκιση της χώρας, για την υγεία, για το Κράτος Δικαίου, για το ψηφιακό μετασχηματισμό, για την ασφάλεια, για τη διαχείριση κρίσεων και για πολλά ακόμα. Θα ακούσουν για τις αποδόσεις αυτής της Κυβέρνησης, που ο κ. Τσίπρας ζητά να φύγει.

Δε θα μιλήσω για τη σύγκριση, στο αποτέλεσμα, στο ύφος και στα πρόσωπα με τη δική του Κυβέρνηση, όχι μόνο γιατί αυτή είναι καταλυτική και αυταπόδεικτη, αλλά γιατί το δικό μας μέτρο σύγκρισης δεν είναι το αποτυχημένο χθες, που ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται να επαναφέρει, αλλά οι ανάγκες του σήμερα και οι προκλήσεις του αύριο», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Οι δημοσκοπήσεις πιέζουν τον Τσίπρα

Κατά τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, τα αποτελέσματα της εν λόγω δημοσκόπησης που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha,  ήταν αυτά που οδήγησαν τον κ. Τσίπρα στην κατάθεση πρότασης μομφής, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να ανταγωνίζεται το ΚΙΝΑΛ του κ. Νίκου ανδρουλάκη για την δεύτερη θέση!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr