Λοβέρδος ΚΙΝΑΛ

Δεν υπάρχουν ερωτηματικά για τον τρόπο εκλογής νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής. Η ιστορία μας δείχνει τον δρόμο. Δημοκρατικές, διαφανείς και ανοικτές θα είναι οι διαδικασίες ανάδειξης του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, διαμηνύει ο Ανδρέας Λοβέρδος μέσω συνομιλητών του..

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι η δική τους παράταξη ήταν εκείνη που διεξήγαγε πρώτη εκλογές ανοικτές και με απόλυτο σεβασμό στη Δημοκρατία: το 2004 με τον Γιώργο Παπανδρέου. Οπως λένε επίσης, “είναι η δική τους παράταξη που αποτέλεσε οδηγό και φάρο και για τα άλλα κόμματα στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή αρχηγού και προφανώς ακριβώς έτσι θα πορευθεί και στις εκλογές που έρχονται μετά τον Σεπτέμβριο, όπως άλλωστε αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο της παράταξης προσφάτως”.

Η εκδήλωση “Πολίτες με Αξιοπρέπεια”

Το μήνυμα Λοβέρδου έχει ειδική σημασία καθώς έρχεται εν όψει και της διαδικατυακής εκδήλωσης “Πολίτες με Αξιοπρέπεια” που διοργανώνει την Δευτέρα, 12 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα το βήμα διαλόγου “Δυναμική Κοινωνία”. Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ανάμεσα στους ομιλητές και εκεί αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέτησή του αφού πρόκειται να παρουσιάσει το ιδεολογικό-πολιτικό του πλαίσιο.

Ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε για την συμμετοχή του σε αυτή τη διαδικτυακή εκδήλωση: « Όποιος πολίτης θέλει να ακούσει τις βάσεις του ιδεολογικού και πολιτικού προτάγματος για το κόμμα μας, ας παρακολουθήσει αυτή μου την ομιλία. Σε ό,τι με αφορά στο δεκάλεπτο που διαθέτω σε αυτή την εκδήλωση θα μιλήσω για τις ιδεολογικοπολιτικές αρχές που πρέπει να διαθέτει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Και θα ακολουθήσουν άλλα δύο στάδια. Η διατύπωση της διακήρυξης και των βασικών συνιστωσών της πολιτικής μας. Αλλά αυτά προς το φθινόπωρο»

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο καθηγητής Πανεπιστημίου-πρ.υφυπουργός Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο συγγραφέας, δρ. Κοινωνιολογίας και πρ. επιστημονικός διευθυντής του ΙΣΤΑΜΕ Γιώργος Σιακαντάρης και ο πρ. ΓΓ υπ.Υγείας-ορθοδοντικός Αντώνης Δημόπουλος. Την εκδήλωση συντονίζει ο Συνταγματολόγος-πρ.ευρωβουλευτής Κώστας Μποτόπουλος.

Η εκδήλωση της Δυναμικής Κοινωνίας «Πολίτες με Αξιοπρέπεια» θα μεταδοθεί απευθείας από Facebook live Θεόδωρος Παπαθεοδώρου,
Facebook live Andreas Loverdos,
YouTube Δυναμική Κοινωνία – Θεόδωρος Παπαθεοδώρου ,
YouTube Andreas Loverdos,

Πηγή: economico.gr