Γιάννης Οικονόμου

Η χώρα απαντά με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση στην τουρκική προκλητικότητα, έχουμε ισχυρούς συμμάχους, ισχυρή αποτρεπτική δυνατότητα και το δίκαιο με το μέρος μας, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Το αποτέλεσμα την παρέμβασης του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες ήταν να έχουμε σειρά δηλώσεων σαφούς αποδοκιμασίας της τουρκικής προκλητικότητας, όπως είπε, κάνοντας αναφορά στη δήλωση Μακρόν, αλλά και στη δήλωση από το Βερολίνο.

Όπως είπε, μετά την πολιτική των ίσων αποστάσεων, είχαμε για πρώτη φορά από το Βερολίνο μια σαφή καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας.

Για παρέμβαση Κώστα Καραμανλή

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε εξαιρετική ανάλυση των δεδομένων, ανέπτυξε ανησυχίες και προβληματισμούς που σχετίζονται με την επέκταση του πολέμου. Ενέταξε και τις ανησυχίες για την τουρκική προκλητικότητα, προτάσσοντας την ανάγκη για εθνική ομοψυχία και συνέχιση της ενίσχυσης της θωράκισης της χώρας

Μείωση ΦΠΑ σε είδη διατροφής

Παρακολουθούμε τις τιμές, κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Πάντα με τήρηση της δημοσιονομικής ισορροπίας θα αξιοποιείται κάθε δυνατότητα για την στήριξη των πολιτών

Πλαφόν στην βενζίνη

Αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση.

Για εξωτερική πολιτική

Έχουμε ενισχύσει το αποτύπωμα της χώρας με συμφωνίες με μεγάλες δυνάμεις, με την ενίσχυση της αποτρεπτικής δύναμης και την αποδοχή απόψεων Μητσοτάκη στο εξωτερικό.
Για αποστολή τεθωρακισμένων στην Ουκρανία: Ό,τι πάει στην Ουκρανία, πρώτα θα αντικατασταθεί και μετά θα πάει στην Ουκρανία. Δεν αποδυναμώνουμε τις αμυντικές δυνατότητες της χώρας.

Για Αλέξη Τσίπρα

Για τις αϋπνίες του κ. Τσίπρα ευχόμαστε να είναι παροδικές. Όσο είναι στην αντιπολίτευση ο κ. Τσίπρας, οι Έλληνες κοιμούνται ήσυχοι.

Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr