Νέα Δημοκρατία για τις προγραφές Πολάκη: «Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν». ΠΑΣΟΚ: « Ο ομογάλακτος Τσίπρας δεν πείθει κανέναν

Προσωπική απόφαση» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την παραπομπή του Π. Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος μετά τις απαράδεκτες αναρτήσεις του στο Facebook. «Παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας «επειδή ανήρτησε προγραμματικές θέσεις που απέχουν από τις δικές μας επεξεργασμένες θέσεις για του πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του κράτους», υπογράμμισε, σε σχετική ερώτηση στο συνέδριο ygeiamoy.

Όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, «δεν θα ασχοληθεί το όργανο του κόμματος με την παραπομπή. Έχει ήδη αποφασιστεί από εμένα η παραπομπή του, σύμφωνα με το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ τόνισε «εγώ αποφάσισα την παραπομπή του και την καθαίρεση του Παύλου Πολάκη από τα καθήκοντά του στην επιτροπή διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ κρίνω το μέτρο και το βαθμό της αξιολόγησης των πράξεων που εκθέτουν το κόμμα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει διαδικασίες και όργανα.»

«Έχω ευθύνη να προστατέψω το κόμμα μου αλλά να προχωρήσω προς τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε ότι η τελική απόφαση καταλογίζεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έρθει στη διακυβέρνηση του τόπου ούτε για να γκρεμίσει ούτε για να εκδικηθεί. Θα έρθει για να κτίσει. Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει καταρρακώσει τους θεσμούς κ.λπ.», υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: economico.gr